Bouw fase V in uitvoering

Geschreven op: 01/05/2020

Bouw fase V start dit najaar

Tussen Amsterdam en Utrecht, nabij de Vinkeveense Plassen ligt de Maricken. Een jonge wijk grenzend aan Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter.
De verkoop van het eerste deel van fase V, de laatste fase van de Maricken, verloopt zeer voorspoedig. De bouw gaat daarom al dit najaar van start. Op dit moment zijn nog enkele ruime gezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen én vrijstaande woningen beschikbaar. U kunt kiezen uit verschillende groottes en architectuurstijlen. Wonen op het eiland of aan een groene woonstraat? Het kan in deze gezellige, groene wijk die met de realisatie van deze fase compleet is. De makelaars kunnen u middels videobellen volledig informeren over de woningen, het project, de meerwerkmogelijken en hoe het kopen van een nieuwbouwwoning in zijn werk gaat. Bekijk hiervoor ook deze video.

Benieuwd naar het actuele aanbod? U vindt meer informatie op www.demaricken.nl/in-verkoop.

In de Maricken voelen mensen zich snel thuis. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek. Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht. Onbezorgd genieten, dat kan in de Maricken.

De Maricken leeft al volop. In 300 woningen wordt al met plezier gewoond. Gemeente De Ronde Venen en Bouwmaatschappij Verwelius B.V. werken nauw samen om de wijk tot een prettige leefomgeving te maken.