Bouw fase V in uitvoering

onbezorgd

ontspannen

onbezorgd

ontspannen

De Ronde Venen

Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente de Ronde Venen. Dorpen als Abcoude, Vinkeveen, hoofdplaats Mijdrecht en natuurlijk Wilnis maken deel uit van deze knusse gemeente. De Maricken ligt tegen het gezellige Wilnis aan, op de grens met Mijdrecht. En in deze plaatsen vind je alles wat je nodig hebt aan dagelijkse voorzieningen, allemaal op loop- en fietsafstand.

 

De Ronde Venen

Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente de Ronde Venen. Dorpen als Abcoude, Vinkeveen, hoofdplaats Mijdrecht en natuurlijk Wilnis maken deel uit van deze knusse gemeente.De Maricken ligt tegen het gezellige Wilnis aan, op de grens met Mijdrecht. En in deze plaatsen vind je alles wat je nodig hebt aan dagelijkse voorzieningen, allemaal op loop- en fietsafstand.

 

Scholen, winkels, restaurants en (sport)verenigingen zijn dichtbij. Bovendien zit je tussen de mooiste natuurplekjes. De Vinkeveense Plassen zijn vlakbij met vele watersportmogelijkheden. En binnenkort kun je hier genieten van het natuurgebied Marickenland, waar een uniek stuk ‘natte natuur’ wordt ontwikkeld. Met tal van bijzondere planten en diersoorten die hier goed gedijen. Én met wandelpaden en andere recreatiemogelijkheden.

Scholen, winkels, restaurants en (sport)verenigingen zijn dichtbij. Bovendien zit je tussen de mooiste natuurplekjes. De Vinkeveense Plassen zijn vlakbij met vele watersportmogelijkheden. En binnenkort kun je hier genieten van het natuurgebied Marickenland, waar een uniek stuk ‘natte natuur’ wordt ontwikkeld. Met tal van bijzondere planten en diersoorten die hier goed gedijen. Én met wandelpaden en andere recreatiemogelijkheden

Geïnteresseerd?

Wil je je laten verrassen en inspireren door een van de mooiste plekken binnen de Randstad? Kom dan eens kijken en ervaar zelf hoe je onbezorgd kunt wonen in de Maricken.

Geïnteresseerd?

Wil je je laten verrassen en inspireren door een van de mooiste plekken binnen de randstad? Kom dan eens kijken en ervaar zelf hoe je onbezorgd kunt wonen in de Maricken.