Bouw fase V in uitvoering

Gezinswoning Spoorzicht

  Heerlijk wonen in het groen. De sierluiken aan de gevels van deze rijwoningen zorgen voor een klassieke uitstraling die wordt versterkt door de donkere accenten en zinken goten. Binnen ogen de woningen verrassend ruim door de openslaande deuren naar de diepe achtertuin.

   • Wonen aan een groene en rustige woonstraat
   • Diepe achtertuin
   • Woonoppervlakte 135 – 140 m2

   Begane grond

   De woonkamer heeft openslaande deuren en zij geven onmiddellijk een gevoel van ruimte omdat deze de diepe achtertuin met de woonkamer verbinden. De open keuken ligt aan de voorzijde met uitzicht op de groene woonstraat. Iedere woning heeft een berging voor fietsen en een achterom.

   De woning met bouwnummer 020 heeft een extra raam in de zijgevel.

     

    Eerste verdieping

    Hier vindt u drie slaapkamers en een moderne badkamer met een Villeroy & Boch douche met lage douchebak, wastafel, toilet en fraai tegelwerk.

    De woning met bouwnummer 020 heeft een extra raam in de zijgevel.

    De woningen met bouwnummer 021, 024, 025, 028, 030, 031, 035 en 038 hebben een andere indeling van de voorgevel.

      

     Tweede verdieping: langskap

     De zolderverdieping kan op allerlei manieren worden ingericht. Het ligt maar net aan uw woonwensen. U heeft de optie om middels een dakraam of dakkapel nog meer licht en ruimte toe te laten. Een gedeelte is gereserveerd voor de installaties en voor uw wasmachine en condensdroger.

       

      Tweede verdieping: puntkap

      De puntkap op de zolderverdieping zorgt voor veel stahoogte. Door het extra raam valt het licht royaal naar binnen. U kunt deze verdieping op allerlei manieren inrichten. Een gedeelte is gereserveerd voor de installaties en voor een wasmachine en een condensdroger.