Bouw fase V in uitvoering

In aanbouw

In aanbouw

Woningen in aanbouw

De woningen van fase IV van de Maricken zijn sinds begin dit jaar in aanbouw. De oplevering van de eerste woningen vindt naar verwachting plaats in het eerste kwartaal van 2021! In deze fase worden diverse ruime gezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd, welke dit zijn vindt u hieronder. 

 

Rijwoning model C en D

Deze tweelaagse woning is met een woonoppervlakte van 78 m2 de ideale eigentijdse rijwoning. Compact en van alle gemakken voorzien. De bouw van deze woningen is begin 2020 gestart en de oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021.

 

Rijwoning model B en E

Deze ruime eengezinswoningen hebben een aantrekkelijke uitstraling door gevels met rode bakstenen en witte geveldelen. Woningmodel E onderscheid zich door rode in plaats van witte geveldelen. Door de handige indeling van beide woningmodellen ogen de huizen van binnen verrassend groot. Dat effect wordt versterkt door de diepe achtertuinen.

Twee-onder-één-kapwoning model X

Deze twee-onder-één-kapwoningen hebben een moderne uitstraling door de donkere gevelbekleding en zijn met hun dubbele openslaande deuren in de achtergevel mooi licht van binnen. Met een woonoppervlakte van 166 m2 beschikken de toekomstige bewoners over alle ruimte.

Twee-onder-één-kapwoning model G en H

Hier wonen de toekomstige bewoners heerlijk rustig aan het toekomstige park met een tuin op het westen. Deze ruime twee-onder-één-kapwoningen springen er uit door het eigentijdse kleurgebruik: paars-bruine baksteen en grijze kozijnen en dakgoten.

Twee-onder-één-kapwoning model L

Deze extra ruime twee-onder-één-kapwoningen liggen aan een rustige woonstraat met veel groen. De woningen hebben een warme uitstraling door de roodgemêleerde baksteen en grote dakoverstekken. Bij mooi weer is het de hele dag genieten van de grote tuin op het zuiden.

Twee-onder-één-kapwoning model J en K

Grenzend aan het park wonen de toekomstige bewoners hier heerlijk rustig in een woning met extra grote kavel. Deze ruime twee-onder-één-kapwoningen hebben een warme, klassieke uitstraling door de roodgemêleerde baksteen, grote dakoverstekken met klossen en houten goten.

Twee-onder-één-kapwoning model M en N 

Deze extra ruime twee-onder-één-kapwoningen liggen dicht bij het park. Zij hebben een extra warme uitstraling door de lichtrode baksteen en grote dakoverstekken. 

 

Plattegrond de Maricken

Al deze ruime gezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen vindt u in de Maricken fase IV. Het betreft het ingekleurde deel van de plattegrond.