Bouw fase V in uitvoering

Interesse?

Interesse?

Op de hoogte blijven van de Maricken?

 

Meld je vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Via onze nieuwsbrief houden we je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen over de woningen, de wijk en de prachtige omgeving van de Maricken.

Hoe verwerken jullie mijn gegevens?

Dit formulier wordt per e-mail verzonden naar een centraal e-mailadres. Je persoonsgegevens worden in onze database opgeslagen. De gegevens die je bij dit formulier invult zullen worden gebruikt om contact met je op te nemen. Wij verstrekken nooit zonder je toestemming gegevens aan derden. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons privacy statement. Je data wordt veilig verzonden middels een SSL-certificaat, herkenbaar aan het slotje in de URL-balk van uw browser. Het SSL-certificaat versleutelt je gegevens voordat deze per e-mail aan ons worden verzonden.

Langskomen?

In verband met de Corona-maatregelen is het verkoopkantoor momenteel gesloten. In overleg maken we graag een (telefonische) afspraak met u over de woningen. Uw inschrijving, optie- en tekenafspraken kunnen dus gewoon doorgaan en alle informatie staat tevens online.

We gaan uit van uw begrip gedurende deze ongewone omstandigheden, maar we doen ons best om alle afspraken door te laten gaan – op een manier die u past. Voor bijvoorbeeld een (telefonische) afspraak kunt u contact opnemen met Brockhoff Makelaars.

Verkoopkantoor de Maricken

Marickenlaan Wilnis

 

 

Verkoopkantoor de Maricken

Marickenlaan Wilnis