Bouw fase V in uitvoering

Geschreven op: 12/06/2020

Laatste woningen in verkoop

Op dit moment zijn de allerlaatste woningen in deze gewilde wijk in verkoop. Er is keuze uit ruime gezinswoningen, verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen en enkele bijzondere, vrijstaande eilandwoningen. Allen met een klassieke uitstraling, veel leefruimte en een heerlijke diepe achtertuin. Wonen op het eiland of aan een groene woonstraat? Het kan in deze gezellige, groene wijk die bijna compleet is.

De inschrijving verloopt online en kan tot zondag 28 juni, 24.00 uur. Ook kunt u op woensdag 17 juni van 14 tot 18 uur en vrijdag 19 juni tussen 15 een 19 uur in het verkoopkantoor aan de Marickenlaan terecht. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk www.demaricken.nl/in-verkoop.

In de Maricken voelen mensen zich snel thuis. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek. Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht. Onbezorgd genieten, dat kan in de Maricken.

De Maricken leeft al volop. Al in 300 woningen wordt met plezier gewoond. Gemeente De Ronde Venen en Bouwmaatschappij Verwelius B.V. werken nauw samen om de wijk tot een prettige leefomgeving te maken.