De Maricken ligt heel centraal aan de rand van Wilnis, tussen de Mijdrechtse Dwarsweg en Wilnis. Fijn gelegen dus, met alle voorzieningen in de buurt en dichtbij de natuur. Ook met het openbaar vervoer is de Maricken goed bereikbaar. Bus 174 naar Amstelveen en Amsterdam stopt dichtbij. En met de nieuwe provinciale weg N201 bent u binnen 20 minuten in Amstelveen.

Wilnis heeft veel te bieden

In Wilnis zelf zijn allerlei voorzieningen te vinden, zoals een supermarkt, kinderopvang en basisscholen, een sportschool en een zwembad. Ook heeft Wilnis een aantal sportverenigingen, zoals Veenland en voetbalclub CSW.

Wonen in het Groene Hart

Je woont hier heerlijk te midden van de natuur van het Groene Hart. De Maricken ligt op een steenworp afstand van de Vinkeveense plassen. Lekker luieren in de zon, het water van de Vinkeveense plassen op, of een herfstige storm trotseren: het kan hier allemaal. In de nabije omgeving is het heerlijk wandelen, skeeleren, hardlopen fietsen en varen.

De voorzieningen van Mijdrecht dichtbij

Vanaf je woning ben je in 5 fietsminuten in het centrum van Mijdrecht. Hier vind je de goed bezochte weekmarkt, vele winkels, heerlijke restaurants en leuke terrasjes.