Bouw fase V in uitvoering

Geschreven op: 27/06/2019

Terugblik Speelfeest de Maricken – Kinderen kiezen hun favoriete speeltoestel!

Op woensdagmiddag 10 juli vonden ongeveer 50 ouders en kinderen hun weg naar speelplaats ‘De Veenman’ in de Maricken. Ondanks de regen was het een gezellige drukte in de tent waar de aanwezige kinderen en ouders hun stem uit konden brengen op hun favoriete speeltoestellen.

De aanwezige kinderen mochten hun favoriete speeltoestellen tekenen waarna de prachtige creaties werden opgehangen om te bewonderen. Daarna mochten ze stemmen op hun favoriete speeltoestel. Met een glas limonade of een lekker ijsje in de hand werd er vervolgens druk gespeeld met de andere kinderen.

Ook de ouders konden onder het genot van een warme kop koffie en thee hun voorkeur aangeven met de stemformulieren. Tegelijkertijd bood dit de gelegenheid andere ouders uit de wijk en nieuwe bewoners van de Maricken fase IV te leren kennen. Zo kwamen er niet alleen geinteresseerden uit Wilnis en Mijdrecht, maar ook vanuit de omringende gemeenten om de sfeer van de wijk te proeven. Bekijk de leuke video-impressie die is gemaakt tijdens de middag!

De aanwezige brochures van de Maricken fase IV werden gebruikt om te ontdekken wie waar kwam te wonen en werden meegenomen voor vrienden en familie. Net als elke woensdagmiddag (en vrijdagmiddag) was er een inloopmiddag in het verkoopkantoor om kennis te kunnen maken met het aanbod en de nieuwe wijk. Inmiddels is de verkoop in volle gang maar er zijn nog een paar laatste gezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Bij interesse neemt u contact op met de nieuwbouwexperts van Brockhoff Makelaars.

Heeft u niet naar het speelfeest kunnen komen, maar wilt u wel graag uw stem uitbrengen? Dit kan door het voorkeursformulier te downloaden en thuis in te vullen. Stuur deze voor maandag 22 juli in een envelop naar: gemeente De Ronde Venen, t.a.v. Lieke Visser, Antwoordnummer 5012, 3600 XM Mijdrecht (postzegel niet nodig). Inscannen en mailen mag ook naar: demaricken@derondevenen.nl.

Na de zomer maakt de gemeente De Ronde Venen bekend welke toestellen gekozen zijn. Plaatsing volgt wanneer de woningen gerealiseerd zijn en de openbare ruimte woonrijp wordt gemaakt.