Bouw fase V in uitvoering

Twee-onder-één-kapwoning Spoorzicht Large

  De twee-onder-één-kapwoningen hebben een rustiek tintje door de gekleurde gevels en sierluiken aan de gevel. De afwisseling in kapvorm zorgt voor een levendig beeld in de groene straat ‘Spoorzicht’. De woningen sluiten door het kleurgebruik aan bij de rest van de straat.

   • Grote voortuin en diepe achtertuin
   • Woonoppervlakte 179 m2

   Begane grond

   De woningen onderscheiden zich in de breedte en het kleurgebruik van de witte twee-onder-één-kapwoningen aan de overkant. U komt de woonkamer binnen via de hal aan de zij-entree. De grote zijaanbouw zorgt voor veel extra ruimte. Hier kunt u dan ook een perfecte tv-kamer, werkruimte of speelplek voor de kinderen creëren. De openslaande deuren maken van uw tuin en uw woonkamer één geheel. De diepe en brede tuin ligt op het noorden. De berging vindt u aan de voorkant van de woning.

   De woning met bouwnummer 050 heeft een extra raam in de zijgevel.

     

    Eerste verdieping

    Hier vindt u drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is standaard afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Met een Villeroy & Boch bad, douche met lage douchebak, dubbele wastafel en toilet.

    De woning met bouwnummer 050 heeft een extra raam in de zijgevel.

    De woningen met bouwnummers 046 en 048 hebben een andere indeling van de voorgevel.

      

     Tweede verdieping: langskap

     De tweede verdieping van de twee-onder-één-kapwoningen met  bouwnummers 045 tot en met 049 beschikken over een langskap. Deze ruime verdieping biedt volop mogelijkheden. Extra stahoogte kan worden gerealiseerd door een optionele dakkapel.

       

      Tweede verdieping: puntkap

      De tweede verdieping van de woning met bouwnummer 050 beschikt over een puntkap. Deze ruimte is ideaal voor bijvoorbeeld een ruime werkkamer. Op de zolder is een ruimte gereserveerd voor de installaties en voor een wasmachine en condensdroger.