Bouw fase V in uitvoering

Twee-onder-één-kapwoning Veendijk

  Ontspannen wonen. De strakke uitstraling van deze twee-onder-één-kapwoningen valt onmiddellijk op. De gevelbekleding en lichtgrijze dakgoten zien er modern uit. De hoekwoning onderscheidt zich door de witte gevel en de puntkap. In beide woningtypen kunt u in de tuin op het zuiden optimaal genieten van de zon.

   • Wonen aan een groene laan
   • Tuin op het zuiden
   • Woonoppervlakte 179 m2

   Begane grond

   De entree is licht en ruim. Aan de achterzijde ligt de woonkamer. De grote zijaanbouw zorgt voor een extra ruime woonkamer, een ideale plek voor een tv-kamer, werkruimte of speelplek voor de kinderen. Door de openslaande deuren loopt u de grote tuin op het zuiden in. De berging vindt u aan de voorzijde van de woning.

   De woning met bouwnummer 044 heeft een extra raam in de zijgevel.

     

    Eerste verdieping

    Hier vindt u drie slaapkamers en de badkamer. Door de grote ramen valt het licht royaal naar binnen. De badkamer is standaard afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Met een Villeroy & Boch bad, douche met lage douchebak, dubbele wastafel en toilet.

    De woning met bouwnummer 044 heeft een extra raam in de zijgevel.

      

     Tweede verdieping: langskap

     De tweede verdieping van de twee-onder-één-kapwoningen met bouwnummers 040 tot en met 043 beschikt over een langskap. Deze ruime verdieping maakt uw woonwensen waar. U kunt kiezen voor een extra dakraam of dakkapel.

       

      Tweede verdieping: puntkap

      De tweede verdieping van de moderne twee-onder-één-kapwoningen met bouwnummers 039 en 044 beschikt over een puntkap. De puntkap geeft u een verdieping met meer dan genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een ruime werkkamer. Op de zolder is een ruimte gereserveerd voor installaties en voor een wasmachine en condensdroger.

      De woning met bouwnummer 044 heeft een extra raam in de zijgevel.