Bouw fase V in uitvoering

Twee-onder-één-kapwoning Verlengde Veendijk

  Exclusief genieten. Op het eiland vindt u vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen. De kenmerkende witte gevel en donkere zijaanbouw geven de woningen een eigen identiteit.

   • Wonen op het eiland
   • Stijlvolle, eigentijdse architectuur
   • Verhoogde kap
   • 5 slaapkamers
   • Woonoppervlakte 180 m2

   Begane grond

   Ruimte is een sensatie. Wie binnenkomt, voelt zich dan ook aangenaam verrast. De woonkamer is op verschillende manieren in te richten door de zijaanbouw die naar achter doorloopt. De plek voor de open keuken is voorbereid voor het realiseren van een kookschiereiland. Op deze manier heeft u de keuken en de woonkamer met elkaar verbonden. In de woonkamer slaat u de deuren open naar de grote tuin op het noorden of het zuiden. De berging zit aan de woning vast en is bereikbaar vanaf de oprit.

   De woningen met bouwnummers 083, 084, 089 en 090 hebben een extra raam in de zijgevel.

     

    Eerste verdieping

    Hier vindt u de badkamer en drie slaapkamers, waarvan één met ruime inloopkast. De badkamer is standaard afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Met een Villeroy & Boch bad, douche met lage douchebak, dubbele wastafel en toilet.

      

     Tweede verdieping

     De puntkap zorgt voor veel stahoogte. De ramen aan drie zijden laten volop licht binnen. Via de ruime overloop komt u in kamers vier of vijf, die u bijvoorbeeld kunt inrichten als grote werkkamer of speelkamer. De warmtepomp is geplaatst op de overloop. Hier is tevens plaats voor uw wasmachine en condensdroger.