Bouw fase V start dit najaar

Geschreven op: 27/06/2019

Uitnodiging Speelfeest de Maricken – Kies je favoriete speeltoestel!

Graag nodigen we u en uw kinderen uit om mee te denken over de inrichting van de nieuwe speelplaats in de Maricken aan ‘de Vergulde Wagen’. Op woensdagmiddag 10 juli, van 15.00 tot 17.00 uur organiseren we daarom een gezellig speelfeest op de bestaande speelplaats ‘De Veenman’ (hoek Veenman/Wagenmaker). Voor u is het een mooi moment om andere ouders uit de wijk of de nieuwe bewoners uit De Maricken te leren kennen.

Op het speelfeest kunnen de kinderen meedoen aan spelletjes of zelf spelen. En ze mogen hun favoriete speeltoestellen tekenen en kiezen. De resultaten hangen we direct op zodat iedereen de mooie creaties kan bewonderen! Daarna mogen alle kinderen stemmen op hun favoriete speeltoestel.

Onder het genot van een drankje en een lekkernij  tonen we u welke soorten en sferen speeltoestellen we voorstellen voor de nieuwe speelplaats. We horen graag welke type toestellen uw voorkeur heeft. We willen u daarom vragen uw voorkeur op het voorkeursformulier aan te geven en deze tijdens de bewonersmiddag in te leveren (geprinte exemplaren zijn tijdens de middag beschikbaar). De gemeente kiest op basis van uw wensen uiteindelijk de toestellen voor de speelplekken.

Kunt u niet naar de bewonersmiddag komen, dan kunt u dit formulier natuurlijk ook thuis invullen. Geef het formulier (geprint) mee aan uw buren om in te leveren op de bewonersmiddag of stuur deze voor maandag 15 juli in een envelop naar: gemeente De Ronde Venen, t.a.v. Lieke Visser, Antwoordnummer 5012, 3600 XM Mijdrecht (postzegel niet nodig). Inscannen en mailen mag ook naar: demaricken@derondevenen.nl.

Voor vragen neemt u contact op met: Team de Maricken, op nummer: 0297-291616 of via: demaricken@derondevenen.nl.

Hopelijk tot ziens u op woensdagmiddag 10 juli op speelplaats de ‘De Veenman’ in De Maricken!

Team De Maricken

(PS: Om verwarring te voorkomen: dit betreft nog niet de inrichting van het wijkpark, dat volgt op een later moment)