Bouw fase V in uitvoering

Geschreven op: 22/08/2019

Uitslag speelmiddag de Maricken

Op woensdagmiddag 10 juli organiseerde de gemeente voor de (toekomstige) bewoners van De Maricken een speelmiddag. Tijdens deze middag konden (nieuwe) buurtbewoners elkaar leren kennen en konden kinderen stemmen op hun favoriete speeltoestel. Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat heeft een groep van ongeveer 50 ouders en kinderen de speelmiddag bezocht. Het was een geslaagde middag!

Per post en per mail zijn er ook een aantal stemformulieren binnengekomen. In totaal hebben 49 mensen laten weten welke speeltoestellen zij graag zien aan De Vergulde Wagen in De Maricken. Op het keuzeformulier waren toestellen afgebeeld met drie verschillende uitstralingen: traditionele, moderne en dorpse toestellen. De grote winnaar is de dorpse uitstraling geworden. Ook kon er een keuze worden gemaakt uit verschillende soorten speeltoestellen. De meeste stemmen gingen naar een speelhuisje, schommel, glijbaan en de dubbele wip.

Hieronder vindt u een schets van het speelveld met de toestellen. Plaatsing van de toestellen volgt wanneer de woningen gerealiseerd zijn en de openbare ruimte woonrijp gemaakt is. Hier kunt u nog een video-impressie bekijken die tijdens de speelmiddag gemaakt is.