Bouw fase V in uitvoering

Vrijstaand Moleneiland

  Exclusief genieten op het eiland. Alle vrijstaande woningen grenzen aan het water. De kenmerkende witte of rode gevel en donkere zijaanbouw geven de woningen een eigen identiteit.

   • Wonen op het eiland
   • Stijlvolle, eigentijdse architectuur
   • Verhoogde kap
   • 5 slaapkamers
   • Woonoppervlakte 190 m2

   Begane grond

   De architect heeft volop ingezet op licht en ruimte. De entree is gelegen aan de zijkant zodat er ruimte ontstaat voor een woonkamer met een indrukwekkend uitzicht op het water en een zijaanbouw. De living is met openslaande deuren verbonden met de tuin en het water. Aan de voorkant van de woonkamer is plaats voor het eetgedeelte en een ruime open keuken. De zijaanbouw biedt ruimte voor een leesplek, TV kamer of een speelhoek voor de kinderen. De berging zit aan de woning vast en is bereikbaar via de oprit.

   De woningen met bouwnummer 099 wordt gerealiseerd met een onderscheidende rode baksteen en heeft geen ramen in de noordelijke zijgevel.

     

    Eerste verdieping

    Hier vindt u de badkamer en drie slaapkamers waarvan twee met uitzicht op het water. De master bed-room aan de voorkant heeft een ruime inloopkast. De badkamer is standaard afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Met een Villeroy & Boch bad, douche met lage douchebak, dubbele wastafel en toilet.

    De woning met bouwnummer 099 heeft geen raam in de noordelijke zijgevel.

      

     Tweede verdieping

     De puntkap zorgt voor veel stahoogte. De ramen voor en achter laten volop licht binnen. Via de ruime overloop komt u in kamers vier en vijf. Deze kunt u bijvoorbeeld inrichten als werk- of speelkamer. De warmtepomp is geplaatst op de overloop. Er is hier ook plaats voor uw wasmachine en condensdroger.