Twee-onder-één-kapwoning model J en K

  Grenzend aan het park woont u hier heerlijk rustig in een woning met extra grote kavel. Deze ruime twee-onder-één-kapwoningen hebben een warme, klassieke uitstraling door de roodgemêleerde baksteen, grote dakoverstekken met klossen en houten goten.

   • Zicht op het toekomstige park
   • Woonoppervlakte 169 – 175 m2
   • Extra brede woning
   • Klassieke architectuurstijl
   • Grote tuin op het westen
   • Verkocht!

   Begane grond model J en K

   Bij binnenkomst ervaart u al de ruimte. De lichte entree biedt ruimte voor een grote garderobe. De woonkamer wordt gekenmerkt door een grote zijaanbouw. Doordat de woning zo breed is, heeft u een bijzonder grote leefruimte. De plek waar de open keuken komt, is voorbereid voor het realiseren van een kookeiland. Zo creëert u een ruime keuken en een mooie verbinding naar het woongedeelte. Via de openslaande deuren loopt u vanuit de woonkamer de grote tuin op het westen in. Bij deze woningen zit de berging aan de woning vast en is bereikbaar vanaf de oprit.

     

    Eerste verdieping model J en K

    Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer. De complete badkamer is standaard luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Met een bad, douche met lage douchebak, dubbele wastafel en betegeling tot aan het plafond.

      

     Tweede verdieping model J: puntkap

     Deze verdieping biedt veel stahoogte door de puntkap. Door het extra raam heeft u een complete extra verdieping die u naar eigen behoefte in kunt richten. U kunt er een ruime werkkamer, speelkamer of een extra kamer maken. Op de zolder is een ruimte gereserveerd voor de installaties en voor een wasmachine en droger.

       

      Tweede verdieping model K: langskap

      Deze verdieping biedt veel toepassingsmogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld een ruime ruime werkkamer of speelkamer maken. Met opties als een dakraam of dakkapel is deze verdieping van dit model nog verder te personaliseren. Op de zolder is een ruimte gereserveerd voor de installaties en voor een wasmachine en droger.