Twee-onder-één-kapwoning model L

  Deze extra ruime twee-onder-éénkapwoningen liggen aan een rustige woonstraat met veel groen. De woningen hebben een warme uitstraling door de roodgemêleerde baksteen en grote dakoverstekken. U geniet er bij mooi weer de hele dag van de grote tuin op het zuiden.

   • Nog 1 woning beschikbaar
   • Woonoppervlakte 175 m2
   • Extra brede woning
   • Tuin op het zuiden
   • Ruime kavels
   • Koopsommen vanaf € 630.250,– v.o.n.

   Begane grond

   Bij binnenkomst ervaart u al de ruimte. De lichte entree biedt ruimte voor een grote garderobe. De woonkamer wordt gekenmerkt door een grote zijaanbouw. Doordat de woning zo breed is, heeft u een bijzonder grote leefruimte. De plek waar de open keuken komt, is voorbereid voor het realiseren van een kookeiland. Zo creëert u een ruime keuken en een mooie verbinding naar het woongedeelte. Via de openslaande deuren loopt u vanuit de woonkamer de grote tuin op het zuiden in. Bij deze woningen zit de berging aan de woning vast en is bereikbaar vanaf de oprit.

     

    Eerste verdieping

    Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer.
    De complete badkamer is standaard luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Met een bad, douche met lage douchebak, dubbele wastafel en betegeling tot aan het plafond.

      

     Tweede verdieping

     De tweede verdieping biedt veel stahoogte door de puntkap. Door het extra raam heeft u een complete extra verdieping met veel toepassingsmogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld een ruime werkkamer of speelkamer maken. Op de zolder is een ruimte gereserveerd voor de installaties en voor een wasmachine en droger.