Bouw fase V in uitvoering

Twee-onder-één-kapwoning model M en N

  Deze extra ruime en allerlaatste twee-onder-één-kapwoningen uit fase IV liggen dicht bij het park. Zij hebben een extra warme uitstraling door de lichtrode baksteen en grote dakoverstekken. Woningmodel M met een puntdak is uitverkocht maar u heeft nog wel de keuze in model N met zijaanbouw met opbouw.

  Oplevering vanaf 1e kwartaal 2021.

   • Woningmodel M verkocht en nog 2 woningmodel N te koop
   • Woonoppervlakte model N ca. 187 m2
   • Opgeleverd inclusief uitbouw
   • Klassieke architectuur
   • Tuin op het westen
   • Koopsommen vanaf € 625.750,– v.o.n.

   Begane grond

   Bij binnenkomst ervaart u al de ruimte. De lichte entree biedt ruimte voor een grote garderobe. De woonkamer wordt gekenmerkt door een grote zijaanbouw. Doordat de woning zo breed is, heeft u een bijzonder grote leefruimte. De plek waar de open keuken komt, is voorbereid voor het realiseren van een kookeiland. Zo creëert u een ruime keuken en een mooie verbinding naar het woongedeelte. Via de openslaande deuren loopt u vanuit de woonkamer de grote tuin op het westen in. Bij deze woningen zit de berging aan de woning vast en is bereikbaar vanaf de oprit.

   Let op: uitbouw niet weergegeven op afgebeelde plattegrond.

     

    Eerste verdieping model M: puntkap

    Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer. De
    complete badkamer is standaard luxe afgewerkt en van alle gemakken
    voorzien. Met een bad, douche met lage douchebak, dubbele wastafel en
    betegeling tot aan het plafond.

      

     Tweede verdieping model M: puntkap

     Deze verdieping heeft bij model M veel stahoogte door de puntkap. Door het extra raam krijgt u een complete extra verdieping met veel toepassingsmogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld een ruime werkkamer of speelkamer maken. Op de zolder is een ruimte gereserveerd voor de installaties en voor een wasmachine en droger.

       

      Eerste verdieping model N: langskap

      Boven de zijaanbouw is een extra kamer gecreeërd en daarom heeft u extra veel ruimte op deze verdieping. Dit biedt veel bijzondere mogelijkheden, zoals een inloopkast.

        

       Tweede verdieping model N: langskap

       Deze verdieping biedt veel toepassingsmogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld een ruime werkkamer, speelkamer of een extra slaapkamer maken. Met opties als een dakraam of dakkapel is deze verdieping van dit model nog verder te personaliseren. Op de zolder is een ruimte gereserveerd voor de installaties en voor een wasmachine en droger.