Twee-onder-één-kapwoning model X

  Deze twee-onder-één-kapwoningen hebben een moderne uitstraling door de donkere gevelbekleding en zijn met hun dubbele openslaande deuren in de achtergevel mooi licht van binnen. De hoofdslaapkamer met inloopkast biedt veel ruimte.

   • Woonoppervlakte 166 m2
   • Alle voorzien van een uitbouw van 2,4 meter
   • Diepe tuinen van 10,5 meter of meer
   • Verkocht!

   Begane grond

   De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en biedt een weids uitzicht op de tuin op het noorden. Via de openslaande deuren loopt u naar buiten. Geniet hier van de ochtend- en avondzon. De entree vindt u aan de zijkant van de woning. De keuken is ruim en heeft standaard een luxe schiereilandopstelling aan de voorzijde van de woning. De zijaanbouw is standaard betrokken bij de woonkamer en heeft ook openslaande deuren naar de tuin. Hier kunt u een perfecte tv-kamer, werkruimte of speelplek voor de kinderen creëren. Aan de voorzijde van de woning vindt u de berging.

     

    Eerste verdieping

    Hier vindt u de hoofdslaapkamer met een aparte ruimte voor een inloopkast, twee slaapkamers en een luxe badkamer. De complete badkamer is standaard luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Met een bad, douche met lage douchebak, wastafel en betegeling tot aan het plafond.

      

     Tweede verdieping

     De zolder is vrij in te delen. Zo kan er bijvoorbeeld een fijne werk- of studeerruimte gemaakt worden. De zolder is de aangewezen plek voor de technische installaties met ook de aansluiting voor de wasmachine en de condensdroger. Hiervoor is ruimte gereserveerd.